Відбулася онлайнгодина професійного спілкування

5yyyueak-rjkf3qnxqpligv-mea2 грудняз метою забезпечення своєчасної підготовки та подання державної статистичної звітності про діяльність клубних закладів відбулася онлайнгодина професійного спілкування на тему: «Основні вимоги щодо підготовки та надання звітної документації про діяльність клубних закладів області у 2021 році. Визначення основних напрямів роботи клубних закладів у 2022 році».

У нараді, яка відбулася в форматі відкритого діалогу, взяли участь в.о. директора Буковинського центру культури і мистецтва, заслужений діяч мистецтв України Микола Шкрібляк, завідувачка відділу формування творчих просторів та надання культурних послуг БЦКМ Тетяна Антонюк, методисти Центру Зірка Кудрик, Ніна Василашко, Світлана Проданчук, Альона Беженар та спеціалісти структурних підрозділів у сфері культури міських, селищних та сільських рад, працівники клубних закладів.

1638535663820Микола Шкрібляк зосередив увагу на актуальних питаннях розвитку галузі культури, основних проблемах функціонування клубних закладів та шляхів їхнього вирішення. Методистка науково-методичного відділу дослідження та популяризації традиційної культури БЦКМ Альона Беженар говорила про важливість збереження та примноження культурної спадщини та роботи працівників клубних закладів у цьому напрямі. З порядком заповнення форм звітності з декоративно-ужиткового мистецтва ознайомила методистка науково-методичного відділу дослідження та популяризації традиційної культури Світлана Проданчук. Ніна Василашко, методистка з питань діяльності клубних закладів, ознайомила учасників зі структурою державної статистичної звітності по формі 7-НК та окремих таблиць, а також надала рекомендації щодо їхнього заповнення. Методистка з питань розвитку аматорського мистецтва Зірка Кудрик надала рекомендації щодо заповнення таблиць про діяльність творчих колективів з різних напрямів та ознайомила з планом культурно-мистецьких заходів на 2022 рік.

Тетяна Антонюк, завідувачка відділу формування творчих просторів та надання культурних послуг звернула увагу на основні помилки, які допускають клубні працівники під час формування текстового звіту про діяльність клубних закладів та підвела підсумки зустрічі.

упражнения для пресса

Вкусные кулинарные рецепты

шаблоны joomla 2.5 бесплатно