Новини

«Смаки Буковини» у Ревне

193709375 281298026667102 2472004984869542848 nЗдавна на Кіцманщині до святкового солодкого частування подавали рисову начинку. Традиційно ця страва запікається у печі. Сьогодні рисову начинку нам презентуватиме Людмила Лагодин.

Промитий рис заливають гарячим солодким молоком, додають шматочки вершкового масла і залишають на деякий час, щоб рис зміг запаритися. В цей час необхідно підготувати палений цукор та почистити яблука. Збиті з цукром яйця, домашній сир з прянощами, свіжі або консервовані вишні, яблука добре вимішують і додають до запареного рису.

Поверх готової начинки викладають ще шар очищених яблук. За необхідності додають склянку молока і відправляють запікатися до печі.

Здавалося б на перший погляд проста страва, але солодкий смак та вершково-пряний аромат будуть Вам до смаку!

View the embedded image gallery online at:
http://www.bukcentre.cv.ua/index.php/nasha-robota/5293-smaky-bukovyny-u-revne.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigProGalleria114a4a7695

упражнения для пресса

Вкусные кулинарные рецепты

шаблоны joomla 2.5 бесплатно