Концерт Академічного симфонічного оркестру

        photo1701248970 1Академічний симфонічний оркестр Чернівецької обласної філармонії вже понад тридцять років успішно звучить на теренах Буковини, України та світу, здобуваючи заслужену любов своїх слухачів та відкриваючи нові музичні сторінки й таланти.

3 грудня на сцені філармонії звучатимуть національні твори для скрипки з оркестром "Українська поема" та "Фрески майдану" від українського композитора світової слави Євгена Станковича. Високий рівень майстерності гри на скрипці демонструватиме солістка, лауреатка всеукраїнських і міжнародних конкурсів, нині студентка Королівської музичної академії м. Лондон, Юлія Созанська.

У концертній програмі представлені твори Вольфганга Амадея Моцарта (симфонія 35 "Хафнер"), Клода Дебюссі ("Маленька сюїта") та Річарда Харві ("Concerto Antico" для гітари з оркестром – третя частина "Cantilena").
Під керівництвом диригента. заслуженого діяча мистецтв України Йосипа Созанського виступить також юний гітарист Тімотей Руснак, учень Чернівецької музичної школи №1, який виконуватиме соло на гітарі в супроводі оркестру.