Атестація педагогічних працівників області у 2020 році

Адреса електронної пошти для подачі атестаційних документів у електронному вигляді до Атестаційної комісії Управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Наказ №143 від 09.09.2020

“Про затвердження складу Атестаційної комісії Управління культури обласної державної адміністрації з атестації педагогічних працівників області у 2020 році”

 

Лист №0146-399 від 24.09.2020

"Про проходження викладачами онлайн навчання за допомогою освітніх серіалів на державному цифровому інтернет порталі "Дія. Цифрова освіта""


САЙТ МІНІСТЕРСТВА КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ

РОЗДІЛ “АТЕСТАЦІЯ”


Матеріали Міністерства культури України

щодо проведення аттестації з 2019 року

(файли виключно для завантаження у форматі архіву – .rar)

 

1. ВИКЛАДАЧ МШ ІНДИВІДУАЛЬНІ ФАХ – матеріали для викладачів мистецьких шкіл та середніх спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів, які провадять освітній процес з фахових дисциплін у формі індивідуальних занять.

1а. ВИКЛАДАЧ МШ ГРУПОВІ ФАХ+ВАРІТИВНІ – матеріали для викладачів мистецьких шкіл та середніх спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів, які провадять освітній процес з фахових дисциплін у формі групових занять (хор, оркестр, ансамбль, танець, образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, театральне мистецтво), а також дисципліни варіативного складника (предмети за вибором, факультативи, додатковий інструмент тощо).

2.ВИКЛАДАЧ МШ ТЕОРЕТИЧНІ – матеріали для викладачів мистецьких шкіл та середніх спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів, які провадять освітній процес з теоретичних дисциплін (музична грамота та практичне музикування, сольфеджіо, музична література, початковий курс історії хореографічного мистецтва тощо).

3.КОНЦЕРТМЕЙСТЕР МШ ІНДИВІДУАЛЬНІ – матеріали для концертмейстерів мистецьких шкіл та середніх спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів, які супроводжують освітній процес з фахових дисциплін у формі індивідуальних занять.

4.КОНЦЕРТМЕЙСТЕР МШ ГРУПОВІ – матеріали для концертмейстерів мистецьких шкіл та середніх спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів, які супроводжують освітній процес з фахових дисциплін у формі групових занять.

5.МЕТОДИСТ ПОСАДА – матеріали для педагогічних працівників, які працюють на посадах методистів закладів культурно-мистецької освіти та методичних (науково-методичних установ).

6.ЗВАННЯ СТАРШИЙ ВИКЛАДАЧ – матеріали для викладачів мистецьких шкіл, середніх спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів та культурно-мистецьких коледжів (у тому числі, які працюють на посаді старшого викладача), які претендують на присвоєння/підтвердження педагогічного звання «Старший викладач».

7.ЗВ ВИКЛАДАЧ МЕТОДИСТ ПРИСВОЄННЯ – матеріали для викладачів мистецьких шкіл, середніх спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів та культурно-мистецьких коледжів, які претендують на присвоєння педагогічного звання «Викладач-методист» (в тому числі застосовується для підтвердження цього звання до 2023 року включно).

8.ЗВ ВИКЛАДАЧ МЕТОДИСТ ПІДТВЕРДЖЕННЯ – матеріали для викладачів мистецьких шкіл, середніх спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів та культурно-мистецьких коледжів, які претендують на підтвердження педагогічного звання «Викладач-методист» (застосовується з 2024 року).

РОЗ’ЯСНЕННЯ
до застосування норм розділу V Положення про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури

 

ЛИСТ (РОЗ’ЯСНЕННЯ ) МІНІСТЕРСТВА КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ

від 21.03.2019 за №1940/37/13-19


МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ
ПОЛОЖЕННЯ
про атестацію педагогічних працівників

закладів (установ) освіти сфери культури 2018 рік

(файл у форматі .doc– 223 КБ)

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (zajava_na_atestaciju_2020.doc)Заява 29 kB
Download this file (zgoda_na_obrobku_personalnikh_danikh (1).doc)Згода 32 kB