Дистанційний конкурс юних бандуристів

21бандура19 березня працівники навчально-методичного відділу Буковинського центру культури і мистецтва за підтримки управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації провели обласний дистанційний конкурс виконавської майстерності учнів відділів народних інструментів по класу бандури музичних шкіл та шкіл мистецтв.

Конкурс проводився з метою виявлення та подальшої підтримки у професійному розвитку талановитих учнів, підвищення рівня їхньої виконавської майстерності та зацікавленості викладачів у формуванні творчо обдарованих дітей.

До складу журі увійшли провідні спеціалісти Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. С. Воробкевича – Ольга Геник (голова журі), Олексій Буришин та Ольга Гук. Секретар журі - Ірина Лесюк.

Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію, у конкурсі взяв участь 61 юний виконавець. За словами членів журі, конкурс відбувся на хорошому професійному рівні, про що свідчить кількість призових місць. Дякуємо усім нашим талановитим учасникам та бажаємо їм творчої наснаги!