Відбулася рада директорів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв

РД 19 квітня у Буковинському центрі культури і мистецтва відбулася чергова онлайн-рада директорів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв Чернівецької області. Під час роботи засідання обговорювалися наступні питання:

- атестація педагогічних працівників закладів освіти у сфері культури;

- положення про методичне об’єднання викладачів та умови його виконання;

- підведення підсумків та аналіз якості виконання обласних навчально-методичних заходів ХШ та ХВ ШМ за вересень 2020 р. – березень 2021 р. Шляхи покращення роботи педагогічних колективів в організації навчально-виховного процесу у ІІ півріччі 2020-2021 н. р.;

- проект плану роботи навчально-методичного відділу навчальних закладів та підвищення кваліфікації Буковинського центру культури і мистецтва для художніх шкіл та образотворчих відділів шкіл мистецтва на 2021-2022 н. р.

Обговорили також низку додаткових питань, пов’язаних з роботою мистецьких шкіл області.

У роботі засідання ради взяли участь завідувачка навчально-методичного відділу навчальних закладів та підвищення кваліфікації БЦКМ Ірина Лесюк, методист з питань діяльності художніх шкіл навчально-методичного відділу навчальних закладів та підвищення кваліфікації БЦКМ Василь Беженар, голова ради директорів художніх шкіл, директор Сторожинецької художньої школи Світлана Побережна та 13 директорів мистецьких шкіл області.