Фаховий семінар для викладачів відділів духових та ударних інструментів

            1 113 грудня на базі КБУ «Музична школа №2 м. Чернівці» відбувся обласний фаховий семінар для викладачів відділів духових та ударних інструментів.

Вступним словом розпочала семінар завідувачка навчально-методичного відділу мистецьких шкіл та підвищення кваліфікації Буковинського центру культури і мистецтва Тетяна Петришина.
Одним із спікерів навчально-методичного заходу був викладач спеціалізації «Оркестрово-духові та ударні інструменти» Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв імені Сидора Воробкевича Олег Дебера, який розкрив тему: «Нові програми та посібники, сучасні методології викладання гри на духових інструментах».

З цікавою доповіддю «Особливості роботи диригента з учнівським оркестром музичних шкіл» виступив Валерій Бальон, викладач духових інструментів Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв імені Сидора Воробкевича.
Спілкування на семінарі було фаховим та корисним, а досвід кращих практик відомих викладачів матиме застосування в освітньому процесі мистецьких шкіл області.