Новини

Світла пам'ять славній жінці, матері, берегині…

img5Червневе лагідне, але дощове Небо стало над Кіцманем. Сумна новина оповила усю Буковину та далекі світи – Господь покликав на Небеса у життя вічне Єлизавету Дмитрівну Савчук.

Ця жінка жила серед нас, як Божа пташка: щоденно зранку допізна трудилася на господарстві, у садочку, в улюблених розмаїтих квітниках, завжди красива, привітна, співчутлива і доброзичлива до людей, особливо турботлива до донечок Оксани, Марії, зятів, онуків, правнуків.

Про подружжя Савчуків – Єлизавету та Василя – навіть далекі знали: гарні ґазди, працелюбні, побожні. І талановитих дітей виховали: Марія – відомий педагог, Оксана – славна співачка. Для Єлизавети Дмитрівни це була найбільша втіха, як і успіхи її внуків та правнуків.

Такою матінкою-берегинею красивої буковинської родини й залишиться для всіх Єлизавета Дмитрівна Савчук, хто знав цю особливу жінку.

Колектив учбово-методичного центру культури Буковини висловлює щирі співчуття народним артистам України Оксані Савчук та Іванові Кавацюку – дуету «Писанка» Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка з приводу тяжкої втрати – у засвіти відійшла їхня дорога матуся.

Ми поділяємо Ваше горе, дорогі наші давні друзі й порадники.

Царства небесного молимо разом у Всевишнього Вашій матері.