Новини

«Смаки Буковини» у Чернівцях

173097048 245677310229174 71766805378227422 nСьогодні гриби вважаються доступним і цінним продуктом, з якого можна приготувати величезну кількість різноманітних страв. Що вже казати про Чернівецьку область?! Лісів тут чи мало, тай грибів у них – на всіх вистачить. Ми ж пропонуємо вам додати в свою кулінарну книгу ще один рецепт грибної підливи.

Найсмачніша грибна підлива виходить зі свіжих лісових грибів. Вона буде відрізнятися неймовірним ароматом. Щоб приготувати таку підливу можна використовувати білі, польські гриби, лисички та ще багато інших. Але сьогодні мова йтиме саме про білі гриби, це ж так смачно, тож якщо вони у Вас є - хутчіш готувати.

Ця страва готується за традиційною рецептурою, притаманною Буковині - з додаванням борошна та кукурудзяної крупи. Белла Гольдман пропонує рецепт своє фірмової підливи, яку можна подавати і як окрему страву, і як додаток до круп’яних або овочевих гарнірів.