У ДЕНЬ РІЗДВА ХРИСТОВОГО

img1-26(за юліанським календарем)

НАША ЕТНОЯЛИНКА

Уже втретє за час нашого онлайн проєкту зібралися ми біля етноялинки Буковинського центру культури і мистецтва. Сьогодні, аби привітати кожного з Вас, шановні наші друзі в Україні та далеко за її межами, зі Світлим Різдвом Христовим (за юліанським календарем).

Зібралися й дуже тішимося, що, як кажуть у народі, "дочекалися цеї днини", що маємо тисячі нових і давніх друзів етнопроєкту "Буковинське Різдво", які читають і дивляться нас, щедро коментують і залишають свої вподобайки. Що ж, Ви нам дякуєте, а ми Вам навзаєм: тричі просимо у народженого Сина Божого благодаті й милосердя для кожної людини і родини, миру і процвітання рідній Україні.

За 40 днів нашого онлайн етнопроєкту ми підготували для Вас понад 40 публікацій, які розміщені на сайті Буковинського центру культури і мистецтва, його трьох сторінках у фейсбук та на YouTube каналі. Ваша зацікавленість нашою роботою приємно вражає, але попереду ще 40 днів проєкту і буде багато нового. Усе це - Вам наш різдвяний подарунок, який безкорисливо й творчо допомагали підготувати нам працівники культури багатьох районів та територіальних громад області. З Вами, друзі та колеги, ми віримо, що велике Буковинське Коло Коляди буде найбільшим в онлайн, а етнопроєкт "Буковинське Різдво" увійде в Книгу рекордів України.

У час Різдва, коли небо відкрите, віримо, що добро завжди множиться добром, яке ми спільно робимо, аби народна різдвяна традиція буковинців стала гідною частинкою великої культурної спадщини України.

А сьогодні Вас, дорогі друзі, віншує народний аматорський фольклорний колектив "Барвистий розмай" культурно-просвітницького центру міста Чернівці, керівник - Інна Атодиресе, а також наш творчий колектив Буковинського центру культури і мистецтва. І я - зі щирою повагою - очільник установи, керівник етнопроєкту "Буковинське Різдво"Микола ШКРІБЛЯК.

ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!

СЛАВІМО ЙОГО!