Юні виконавці Герцаївщини продемонстрували свої таланти

9Нещодавно талановиті виконавці Герцаївщини взяли участь у районному турі фестивалю-конкурсу “Рідний край Україна”, який відбувся під патронатом благодійного фонду “Рідний край” та за сприянням відділу культури, національностей та релігій Герцаївської райдержадміністрації.

Символічну естафету від головного організатора фестивалю Ярослава Унгуряна отримали голова Герцаївської районної ради Віктор Чукля та перший заступник голови РДА Тетяна Глибочану.

Головна мета фестивалю – сприяння розвитку талановитих дітей шляхом проведення фестивалю-конкурсу, що охоплює кожен куточок України та дає можливість учасникам поборотися за першість в різних номінаціях. Фестиваль сприятиме становленню та розвитку національної культури і дитячої творчості.

Конкурс, що відбувся у Герцаївському РБДДМ зібрав 45 учасників віком від 5-ти до 23-х років. Учасники продемонстрували свої таланти у вокальному, музичному, хореографічному, декоративно-ужитковому мистецтві. Юні таланти гучними оплесками підтримували батьки, родичі та друзі. Переможців визначало поважне журі, яке очолив художній керівник Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка, заслужений діяч мистецтв України Остап Савчук. Переможці візьмуть участь в обласному відбірковому турі, що відбудеться в Чернівцях.