Урочистості до Дня захисника України у Глибоці

10211 жовтня у Глибоцькому районному будинку творчості та дозвілля відбулися урочистості до Дня захисника України, Дня Козацтва, дня створення Української повстанської армії та Покрови Пресвятої Богородиці – храмового свята у Глибоці.

Це день, коли ми складаємо шану та віддаємо данину пам’яті всім, хто у різні часи української історії захищав рідну землю та сьогодні відстоює незалежність і державний суверенітет України. Присутні схили голови у скорботі під час хвилини мовчання у пам'ять про загиблих українських воїнів. В урочистостях взяли участь представники влади, громадських організацій, ЗМІ, військовослужбовці та місцеві мешканці.

Найкращим військовослужбовцям за бездоганне виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисника України були вручені нагороди та подяки Глибоцької райдержадміністрації та районної ради. Святковий настрій присутнім подарували вокально-інструментальний ансамбль «Весільний Тараф» та солістки Галина Сименюк-Сисолєтіна, Надія Заболотнюк, Олександра Євтух.