Свято весни і мами

15Свято весни і мами, відбулося 1 березня у Черепковецькому будинку народної творчості та дозвілля на Глибоччині. Ведучі свята Олексій Гакман та Василь Унгурян найкращими, наймилішими, найтеплішими словами вітали жінок у переддень 8 березня.

Літературно-музичною композицією "І буде син, і буде мати" потішили Юлія Демчик, Костянтин Русул, Стас Ткачук. У концертній програмі прозвучали пісні про маму, весну, батьків у виконанні Вікторії Величко, Майї Карабовської, Наталії Клоченко, Поліни Шпак, Анастасії Пентюк, Діани Гаращук, Анастасії Ткачук, Надії Заболотнюк.

Театралізовану композицію "Дві кумоньки" відтворили Юлія Демчик та Наталка Вінтоник. Вірш "Ніколи" прочитала Марія Нувайлер. Сучасні танці "Настільє" та "Мейк ап" виконали учасники середньої та старшої групи під керівництвом Наталії Топало.

4 березня аматори також брали участь у заході, присвяченому Дню жінки та весни, що відбувся у Глибоцькому територіальному центрі соціального обслуговування. Організатор свята – голова профспілкового комітету Півонія Рибарчук. Учасники закупили подарунки, а працівники, які обслуговують одиноких інвалідів та людей, які опинилися у складній життєвій ситуації вручили їх. Святкову концертну програма підготувала художній керівник БНТД Ольга Репчук.