Година пам’яті у Зеленій

 Година пам’яті у Зеленій26 квітня 1986 року... У пам'яті українського народу - це день чорнобильського лиха, болю, суму, який забути чи викреслити з нашої пам'яті неможливо. Ця дата назавжди залишиться й у пам'яті усього людства.

 У будинку народної творчості та дозвілля села Зелена Кельменецького району відбулася година пам'яті "Чорнобиль - це наша пам'ять, це наш нестерпний біль". На вечір були запрошені учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Під час заходу присутні згадали імена перших ліквідаторів аварії, переглянули відеоролик про події, які відбулися на станції та про їхні наслідки.

 Для учасників ліквідації чорнобильської катастрофи звучали теплі слова вдячності та музичні вітання у виконанні Яни Дроник, Інни Чихарівської, Ангеліни Ткачук, Дар'ї Павлюк, Анастасії Бойчук, Ангеліни Ткач та Світлани Дроник. Слова подяки висловила в.о. сільського голови Лариса Бабій, яка вручила ліквідаторам грошову допомогу від ПП "Югро"(керівник – Л. Бортич) та ФГ "НіК - 2" (керівник – М. Пероган). Наприкінці заходу прозвучала пісня-молитва "Господи, помилуй нас".