Чергові перемоги юних музикантів Кельменеччини

1 6Травень став для учнів Кельменецької музичної школи ім. М.Ткача місяцем перемог на міжнародних та всеукраїнських конкурсах, які цього року відбувалися у дистанційному форматі. Викладачі музичної школи зуміли забезпечити спілкування з учнями та проведення уроків у онлайн-режимі, організувати дистанційну форму навчання та підготувати своїх вихованців до участі в онлайн-концертах і конкурсах.

На Міжнародному дистанційному онлайн-конкурсі GOLDEUROPE - WORLDSTARS 2020, який відбувся у Празі за підтримки Міністерства культури Чехії лауреатом І премії стала Олександра Грицик, учениця 6-го класу (фортепіано). Лауреат ІІ премії - Артур Базелюк, учень 6-го класу (фортепіано), керівник – старший викладач Алла Коржос.

Лауреатами ІІІ премії стали Софія Козак, учениця 4-го класу (фортепіано), керівник - старший викладач Алла Коржос, Владислав Москалюк, учень 6-го класу (гітара), керівник - старший викладач Галина Герцяк, а також дует скрипалів у складі Софії Якубенко та Валерії Фустій, керівник - Вікторія Раренко. Цей творчий тандем також взяв участь у ХХІІІ дистанційному Всеукраїнському конкурсі – фестивалі «Українська естафета творчості», який проходив у Чернігові. Юні скрипальки стали лауреатами ІІ премії.

На Міжнародному дистанційному онлайн-конкурсі юних піаністів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «ЛЬВІВ КАВАЇ КАРАНТИН» - 2020 учні викладача Тетяни Горобець здобули призові місця:

ІІ місце - Юлія Бабин, учениця 3-го класу;

ІІІ місце - Олександра Слободян, учениця 4-го класу;

дипломант - Тавіфа Матейцева, учениця 4-го класу.

У м. Хмельницький проходив дистанційний Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв «Ми діти твої, Україно». Лауреатами ІІ премії стали Крістіна Стратійчук у номінації «Інструментальне мистецтво» (гітара), середня вікова категорія (старший викладач – Галина Герцяк) та дует у складі Аліни Горпинюк і Богдана Дерев’янського в номінації «Інструментальне мистецтво» (домра, гітара), середня вікова категорія (старший викладач – Галина Герцяк).

Юні музиканти були також нагороджені медалями, кубками, а їхні викладачі - почесними грамотами і подяками.