Творчий звіт вокальної студії «Веселі нотки»

35Вокальна студія "Веселі нотки" Клішковецького будинку культури яскраво відзначила третю річницю від дня створення колективу. Справжнім святом музики і пісні став її творчий звіт, що відбувся у Хотинському районному будинку народної творчості та дозвілля. Двогодинний концерт промайнув, наче одна мить, вразив глядачів дзвінкими голосами, майстерністю та гарними костюмами вокалістів, продуманою постановкою світла і декорацій. А ще – різнобарв'ям пісень, які звучали зі сцени.

Діти співали про свої мрії, про одвічні людські цінності добро, вдячність та любов, про Україну та її красу. І довели, що пісні бувають не просто веселі чи сумні, а дуже різноманітні. Адже музика – багатогранна, життя без неї прісне і безбарвне.

Дарували глядачам чудові пісні та тепло своїх сердець молодша, середня і старша групи "Веселих ноток", вокалісти - Олександра Бурячок, Катерина Стрільчук, Софія Криворучко, Еліна Кушнір, Каріна Маляр, Даша Куделько, Вікторія Деордійчук, Елізабет Кушнір та Аріна Гончарук, Василь Боднарь, Віталіна Кваснюк, Вікторія Маковійчук, Ангеліна Ткачук, а також вихованці вокальної студії Хотинського РБНТД "Щасливі діти". Вразили проникливим співом та прекрасним виконанням блискучий дует талановитих керівників "Веселих ноток" Іванни Думанської та "Щасливі діти" Альони Татарчук.

Вдалим доповненням стали цікаві вікторина і відеоролик для глядачів. Додали енергії та ритму драйвові танці від хореографічних колективів – гостей творчого звіту "Крок вперед" Хотинського РБНТД, "Топ Данс" із Зарожан, спортивно-бального танцю "Денс Арт".

Яке ж свято без привітань? Після завершення концерту, який провела незмінна ведуча свят Світлана Шалаєва, колектив "Веселі нотки" та його керівника Іванну Думанську щиро привітали із третьою річницею та вдалим творчим звітом начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Клішковецької ОТГ Лілія Вілянська, директор будинку культури Галина Ткач, директор Клішковецької гімназії Надія Боднар.

І ще один дуже зворушливий і пам'ятний момент – кожен вихованець студії вручив наставниці білу троянду і всі разом вони, наче пташенята, обійняли свою "другу маму". Хочеться побажати цьому молодому, але вже успішному колективу натхнення, нових здобутків і щоб, як співали дітки, їхні мрії полетіли в небеса і стали дійсністю.