Миколая зустрічаємо в цей святий величний час

80750385 3226231970726752 2572116911252832256 oЄ у грудні чисте, світле, добре свято, яке з нетерпінням чекають усі діти – день Святого Миколая. 19 грудня аматорський дитячий театральний колектив будинку культури села Драчинці Кіцманського району з театралізованою програмою "Миколая зустрічаємо в цей святий величний час" створював святковий настрій учасникам молодшої, середньої та старшої груп дитячої студії народного та сучасного танцю "Сонечко" місцевого клубного закладу та усім присутнім в залі глядачам.

Героями театралізованого дійства були: Янголятка (Анастасія Вудвуд, Анастасія Попадюк) і ведучі (Анастасія Верстюк та Аня Скрипник). Присутні із захопленням слідкували за всіма пригодами казкових персонажів. Юні учасники співали пісні, читали вірші, відгадували зимові загадки та брали участь у конкурсах та іграх.

Звичайно, наприкінці свята завітав і сам Святий Миколай (Максим Наумик), який привітав усіх присутніх, а учасники потішили його своїми концертними номерами. Святий Миколай вручив усім дітям солодкі подарунки. Завершився захід спільним виконанням пісні “Святий, Святий Миколай йде до хати“ та спільним фото на згадку.