Робота художньої школи ім.М.Івасюка м. Чернівців у період карантину

Глусяк Лучія 3-В Громадський інтерьєр викл КаленикУсі 9 викладачів школи під час карантину працюють зі своїми класами дистанційно, онлайн та у телефонному режимі. Кожен викладач створив «Вайбер»-групи зі своїми класами. За допомогою цих груп викладачі задають, контролюють та щоденно перевіряють програмні завдання згідно навчальної програми і розкладу занять, надають консультації стосовно програмних завдань.

Створено й загальну групу педагогів-викладачів школи у месенджері «Вайбер». Тут відбуваються наради педагогів, обговорюються проблемні питання, подаються фотозвіти роботи викладачів. Викладачі та адміністрація школи працюють в онлайн-режимі щоденно. Самостійно розробляють відеоуроки, вишукують та опановують методику викладання відеоуроків, онлайн-уроків в Інтернеті, пояснюють, спілкуються з учнями та їхніми батьками.

Кожен викладач робить звіт про виконану роботу і веде форму для подальшого заповнення класних журналів після карантину. Ведеться напружена робота по виконанню програмних екзаменаційних завдань випускниками школи.