Успіхи юних новодністровців

Успіхи юних новодністровцівЮні музиканти міста енергетиків взяли участь в обласному конкурсі ансамблевої гри учнів відділів народних інструментів музичних шкіл та шкіл мистецтв по класу гітари, який відбувся 13 березня у Чернівецькій музичній школі № 4.

 Як розповіла директор Новодністровської музичної школи Наталія Мельник, одразу троє вихованців закладу вибороли на цьому конкурсі призові місця. Учні змагалися у двох вікових категоріях серед 50-ти учасників з 22 шкіл області. У І молодшій категорії учень 3-го класу Андрій Мотін (викладач - Альона Дроган) гідно представив школу, отримавши за виступ 10 балів, він виборов ІІ місце.

 У ІІ середній віковій категорії призерами стали два талановитих вихованці старшого викладача Раїси Ридванської, учні 4-х класів – Ілля Юрчак здобув ІІ місце (10 балів), а Ольга Худиківська – І місце (11 балів).

 Варто зазначити, що змагання у музичній майстерності було цікавим та захоплюючим. Обов’язковою умовою цьогорічного обласного конкурсу стало виконання одного твору латиноамериканських композиторів, які відзначаються складними ритмами та виконанням.

 Юні музиканти з Новодністровська чудово впоралися з підібраною програмою та продемонстрували високу виконавську майстерність та якісну підготовку. Це відзначили й члени журі, зауваживши, що новодністровські учні вміють вдало подати твір, майстерно справляючись з текстовими і темповими вказівками авторів.