Останній дзвоник у Сторожинецькій художній школі

Останній дзвоник у Сторожинецькій художній школі2 червня у Сторожинецькій художній школі пролунав останній дзвоник. У святково прикрашеному фойє Центру естетичного виховання «Юність Підгір’я» було урочисто відкрито ХХ обласну виставку екзаменаційних робіт учнів-випускників «Палітра юних», на якій презентували 152 роботи, виконані у різних техніках.

На свято завітали почесні гості – Петро Брижак, перший заступник міського голови Сторожинецької міської ради, Андрій Гаврилюк, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Сторожинецької РДА, Георгій Мітрік, директор МП «Веселка», Тетяна Іонуц, директор Сторожинецької музичної школи ім. Н. Яремчука, Інеса Корчинська, директор центру дитячої та юнацької творчості. Вони привітали випускників успішним закінченням навчання та побажали нових звершень на творчій ниві.

Адміністрація Сторожинецької художньої школи висловлює щиру вдячність директору ЦДЮТ Інесі Корчинській за надане приміщення Центру «Юність Підгір’я». Протягом двох тижнів усі охочі мають змогу ознайомитися з виставкою робіт юних митців, яка триватиме до 14 червня.