У Сторожинці відбулися урочистості з нагоди дня конституції

1 228 червня 1996 року Верховна Рада України 315 голосами “За” ухвалила основний Закон країни – Конституцію, яка закріпила правові основи незалежної держави, її суверенітет, територіальну цілісність, права людини та громадянина.

25 червня 2021 року, в Сторожинецькому Будинку національних культур відбулися урочистості з нагоди прийняття Конституції. На початку заходу хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за вільну соборну Україну, після чого до пам’ятника Тараса Шевченка були покладені квіти.

З вітальним словом виступив Сторожинецький міський голова Ігор МАТЕЙЧУК та спільно з першим заступником міського голови Ігорем БЕЛЕНЧУКОМ вручили грамоти і подяки від міської ради. Також до привітань долучився голова Чернівецької районної ради Руслан ДОМНІЦАК та вручив грамоти і подяки.

Протягом всього заходу для гостей виступали Народні аматорські колективи та виконавці. А в кінці гості заходу змогли переглянути виставу за творами Богдана Лепкого «Останнє кохання гетьмана» у виконанні Народного аматорського театру Сторожинецького БНК, режисер – постановник Тетяна Кокошина.