Сад Перемоги

278973003 665102524647846 316278700194507826 nВ Україні війна! Але весна бере своє. Всупереч бажанню росії Україна житиме вічно і житиме красиво.

5 травня колектив нашої Мистецької школи разом з трудовими колективами, вимушеними переселенцями, громадкістю Вижниці взяли участь у життєстверджуючій акції. Було закладено перший яблунево-грушевий сад на території Вижницького закладу загальної середньої освіти І – ІІІст. ім. Юрія Федьковича та висаджено квіти на міські клумби. Акція відбулася в рамках проекту "Сади єднання". Так мешканці Вижниці долучилася до Всеукраїнської ініціативи "Сади Перемоги".

Вона проходить за ініціативи Чернівецького обласного об'єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Шевченка, за сприяння ГО «Єдина альтернатива», за підтримки інтернет-магазину «Florium» в рамках проєкту Міжнародної технічної допомоги "Супровід урядових реформ в Україні" ( SURGe) та реалізується спільно з Міністерством розвитку громад та територій України і Міністерством аграрної політики та продовольства України. По завершенню акції всі учасники залишили побажання миру, добра і радості на великому прапорі. Окремим бонусом для найменших був торт та бутерброди.

Ми заклали молодий сад. Він ростиме, тягнутиметься вітами до сонечка, плодами до людей. Цвістиме Вижниця. Цвістиме Україна. Тримаємо стрій!

Слава Україні! Переможемо!

Ганна ВАТАМАНЮК,

заступниця директора Мистецької школи Вижницької міської ради