Майбутнє планети в наших руках

1_21 лютого стартував ІІ Всеукраїнський екологічний конкурс малюнку «Майбутнє планети в наших руках» для дітей віком до 18 років. Організатори - Національна бібліотека України для дітей, державна екологічна інспекція України, Національна спілка художників України за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Перший тур конкурсу відбувся у дитячій бібліотеці м. Вижниці (директорка - Ольга Ямбор). У конкурсі взяли участь юні мешканці Вижницької громади. Долучилися і учні класу Любові Косович художнього відділення Мистецької школи Діана Чолан, Тетяна Іванчук, Тамара Войтенко, Марія Хутковська.

Згодом ці роботи будуть надіслані для участі у ІІ етапі конкурсу до Чернівецької обласної бібліотеки для дітей. В дитячій книгозбірні визначать переможців обласного туру та відправлять роботи до Національної бібліотеки України для дітей. Там і підведуть підсумки Всеукраїнського конкурсу.

 Роботи учасників, які пройшли до фінального туру, отримають електронні сертифікати переможців та їх презентуватимуть на виставці у Національній бібліотеці України для дітей. Щиро бажаємо перемоги всім учасникам творчого змагання!

Ганна ВАТАМАНЮК,

заступниця директора

Мистецької школи

Вижницької міської ради