Участь у студентській науковій конференції

1_126 квітня на кафедрі декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича відбулася щорічна студентська наукова конференція. З вітальним словом до учасників звернулися декан факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва Ігор Фодчук, завідувачка кафедри, заслужена майстриня народної творчості України Мирослава Жаворонкова, заслужений художник України Олександр Літвінов, заслужений майстер народної творчості України Дмитро Курик. Модераторка зустрічі - кандидатка педагогічних наук, асистентка кафедри Наталія Гатеж.

Під час доповідей та презентацій молоді науковці продемонстрували високий рівень аналітичних та науково-пошукових умінь, глибоке філософське розуміння проблематики, виявили найкращі здібності в донесенні інформації крізь призму естетико-культурного світосприйняття.

В роботі конференції брала участь заступниця директора Мистецької школи Вижницької міської ради, майстриня з виготовлення традиційних прикрас з бісеру, викладачка класу скрипки Ганна Ватаманюк. Вона подякувала викладачам кафедри за співпрацю та їхнє творче наставництво. Було анонсовано продовження спільної просвітницької роботи та роботи у виборі мистецької професії серед учнів художнього відділення - майбутніх абітурієнтів університету. Щиро вітаємо всіх учасників конференції, бажаємо подальшого розвитку та успіхів на науковій ниві. Разом до Перемоги!