Школи Вижниччини отримали нові скрипки

1_9Дитяча творчість, її підтримка та розвиток - одна із багатьох вдячних і благородних людських справ. Символічно, що саме в День Успіння Пресвятої Богородиці, 28 серпня Сергій Чеботар, голова Вижницької районної військової адміністрації та начальниця управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації Олена Боднар вручили скрипки учням мистецьких шкіл Вижницького району: Мистецькій школі Вижницької міської ради, Усть-Путильській школі мистецтв, Берегометській мистецькій школі ім. О. Киселиці. В нашій Мистецькій школі її отримала Мілана Кузнечук, мама та батько якої зараз у складі ЗСУ воюють за Незалежність України.

Cьогодні дівчинкою опікується бабуся. Музичні інструменти надали партнери з Великобританії - Громадська організація Voice for Ukraine UK. Засновниця організації - Iryna Gould.

Тож нехай нові скрипочки мотивують дітей на нові творчі здобутки. Попереду 2023-2024 навчальний рік. Вітаємо всіх з успішним його початком та щиро вдячні за допомогу в оновлені інструментарію школи.

Ганна ВАТАМАНЮК,

заступниця директора Мистецької школи

Вижницької міської ради