Вручили свідоцтва про завершення навчання

1_2Творчо, гамірно, весело і, водночас, щемно було сьомого червня. У Мистецький школі Вижницької міської ради вручали свідоцтва про завершення навчання. Розпочалося дійство біля Алеї слави. Учні та викладачі школи хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів - жителів громади, які загинули у визвольній війні проти російської агресії, поклали квіти та пристебнули прапори до кожного фото Героя. Як утвердження Перемоги, звучав Славень України від дружнього колективу школи.

Щирими оплесками зустріли присутні виступ викладача Ігоря Лучика. Імпровізацію на тему мелодії Володимира Івасюка "Я піду в далекі гори", яку він щодень виконує о 12.00, того дня він присвятив випускникам 2024 року.

Дійство продовжилося у будинку культури. У фойє викладачі художнього відділення Олена Ткач, Валентина Дудяк, Любов Косович, Федір Чев'юк розгорнули виставку учнівських робіт. Церемонія вручення розпочалася виступом хору учнів середніх і старших класів під керівництвом хормейстерки Фрозіни Шпак.

З великою гордістю директорка школи Наталія Додяк вручала свідоцтва про завершення навчання випускникам, а вони, красиві й натхненні, виходили на сцену. Привітав із завершенням навчання випускників Вижницький міський голова Олексій Чепіль. Олексій Георгійович також вручив грамоти і грошові винагороди учням - лауреатам премії "Надія України" за перемогу в обласних рейтингових конкурсах виконавської майстерності у 2023-2024 навчальному році та викладачам, які готували їх до творчих перегонів.

А далі своїми виступами присутніх потішили Дмитро Тріщук, Роман Клим, Артем Старожитник, Анна Кучерява, Катерина Сиротюк, Христина Дудка, Христина Пилипко, Христина Хамзаєва, Наталія Булига, Богдан Гайдук, Лука Чепіль та їх викладачі: Світлана Цикаляк, Ірина Остап'юк, Ірина Гулей, Тетяна Бойчук, Олеся Надвірнянська, Наталія Кібіч, Марія Ткач, концертмейстерки Олександра Кібіч, Тетяна Фраюк. Вразили ансамблевої грою та злагодженістю тріо саксофоністів у складі Ярослава Загула, Олександри Чепіль, Максима Єреми, яких підготував Василь Андрич, оркестр народних інструментів та ансамбль баяністів під керівництвом Наталії Ткач, ансамбль гітаристів та ансамбль "The rest les - Невгамовні" Володимира Бойчука, танцювальний квартет під керівництвом Ірини Хотимської у складі Злати Точенюк, Софії Гулей, Поліни Ткач, Христини Пилипко.

Щиро дякуємо батьками за підтримку та допомогу в навчанні. Свято завершилося численними пам'ятними фото і словами щирої вдячності.

Ще раз вітаємо наших випускників. Їм випало на долю воєнне дитинство і юність. Тож нехай їхнє майбутнє буде мирним і творчим!

 Ганна ВАТАМАНЮК,

заступниця директора

Мистецької школи

Вижницької міської ради