ВАША ПРАЦЯ СКРОМНА І ТАКА ПОТРІБНА

IMG 0842Традиційно, у першу неділю листопада в Україні відзначаються День працівників соціальної сфери. З цієї нагоди 1 листопада у залі засідань Заставнівської райради відбулися урочистості, куди запросили колективи установ та організацій, які надають соціальні послуги населенню.

Як зазначила ведуча О. Воробйова, соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини: фізичним і психічним здоров’ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, проблемами з працевлаштуванням, професійної та соціальної адаптації різних категорій населення. Соціальні працівники здійснюють багатогранну діяльність, пов’язану з пенсійним забезпеченням, реалізацією пільг та наданням адресних допомог, житлових субсидій незахищеним категоріям громадян.

Зі словами вітань до працівників соціальної сфери Заставнівщини звернувся керівник апарату райдержадміністрації І. Семенюк, який висловив вдячність за самовіддану, наполегливу, копітку, сумлінну працю, тепло сердець, які вони повсякчас дарують людям — одиноким, престарілим, пенсіонерам, дітям-сиротам, дітям-інвалідам та іншим. Щодня піклуються про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, здійснюють вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. Праця працівників цієї галузі — скромна і не завжди помітна, але сповнена душевного тепла та щирості. За це їм неабияка шана та повага.

Кращих соціальних працівників Заставнівщини нагородили грамотами за сумлінне, багаторічне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята. Приємні хвилини відпочинку подарували учасники аматорських колективів.